DİYARBAKIR / SUR - Şefik Alakuş İlkokulu

Şefik Alakuş İlkokulu

HARMANLAR MAH. HARMANLAR KÜME EVLERİ NO 27 SUR / DİYARBAKIR
Vizyon
Demokrasi ve insan haklarını özümseyerek yaşantısının merkezine yerleştiren, farklılıklara saygılı, üretimin ve emeğin değerini bilen, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenmiş, istediğini başaracağına inanan, özgüveni yüksek, hakkını bilen ve arayan öğrencilerin bulunduğu; çevresine eğitim, sosyal ve sportif faaliyetleri ile örnek olan, ilişkilerin temelinde sevginin hakim olduğu bir kurum haline gelmek.
Misyon
Demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, kültürüne, örf ve adetlerine, sahip çıkan, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler yetiştirmektir.
Uydu İnternet (VSAT)
Servisle yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
ÖZEL Öğretmen servisi.Servis güzergahtan alıp-bırakmaktadır. Güzergah başlangıcı CEYLAN avm-Kantar-Tesisler-Ninova avm ... şeklindedir.
HARMANLAR MAHALLESİ KÜME EVLER Nu.27 SUR/DİYARBAKIR
Seyrantepe Köprülü kavşağından (Ninova avm) okulumuza uzaklık 38 km´dir.
Masa Tenisi-Badminton-Dart
Proje Çalışmaları
eTwinning-Students rewrite world famous fairy tales-Öğrenciler dünyaca ünlü masalları yeniden yazıyor
Diğer Hususlar